Dienstverlening van La Bocca Consultancy

Interim-opdrachten: uitvoering en bemiddeling

Continu´teit van uw bedrijfsvoering is van groot belang. Uw administratieve organisatie moet op orde zijn. De planning en controlcyclus is de kern van de beheersing van uw organisatie. Door vertrek van ÚÚn van uw medewerkers, uitbreiding van het team, een ingezette kwaliteitsslag of ziekte heeft u tijdelijk behoefte aan extra capaciteit. La Bocca Consultancy assisteert u om deze vraag in te vullen voor de vakgebieden Finance & Control en Human Resources. Opdrachtgevers kunnen via het contactformulier laten weten dat zij een interimmer zoeken. Wij nemen na ontvangst van het bericht zo spoedig mogelijk contact op om de zoekvraag door te spreken en vervolgens de geschikte kandidaat te zoeken.


Administratieve dienstverlening


Wat komt er allemaal kijken bij de oprichting van een eigen bedrijf? La Bocca Consultancy kan u adviseren rondom het opzetten van een boekhouding voor uw bedrijf. Tevens kunnen wij de boekhouding voor u verzorgen en indien u wenst uw jaarrekening opstellen. Ook kunnen wij u assisteren bij uw fiscale aangiftes.


Assistentie bij uw aangifte inkomstenbelasting

Ziet u ieder jaar weer op tegen het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting? Vindt u de formulieren voor de voorlopige teruggaaf, de huurtoeslag, de kinderopvangtoeslag en de zorgtoeslag onduidelijk? Schakel dan La Bocca Consultancy in. Aan de hand van een eenvoudig en duidelijk stappenplan vullen wij uw aangifte voor u in.